Bruinenberg Trailers: uw onderhoudsbedrijf

Trailers

De specialiteit van Bruinenberg Trailers. Wij beschikken altijd over een gevarieerd aanbod jong gebruikte trailers met unieke kenmerken en een hoogwaardige kwaliteit. U kunt er vanuit gaan dat de trailers bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben.

Daarnaast is Bruinenberg Trailers BV sinds 1 Januari 2015 importeur van DOLL fahrzeugbau GMBH, en leveren wij het komplete gamma van zwaartransport voertuigen in Nederland.

Onderhoud

Bruinenberg Trailers werkt zeer nou samen met WAGO bv in Vuren, WAGO is service partner voor Bruinenberg Trailers. Tevens is WAGO verantwoordelijk voor alle service, garantie en onderdelen van DOLL.
WAGO levert een 24h service door heel Europa.

Leasing

Bruinenberg Trailers heeft een samenwerking met een zeer betrouwbare en flexiblee partner als het gaat om leasing. Deze partner is merk en bank onafhankelijk en heeft dus voor zowel nieuw als gebruikt materieel altijd de juiste oplossing voor u.

Kortom, bij BRUINENBERG TRAILERS kunt u voor alles terecht en helpen wij u graag snel op weg!


APK-keuringen

Voertuigen zwaarder dan 3500 kg moeten jaarlijks APK gekeurd worden. APK-keuringen voor trailers en trucks, zwaar transport en laadklepkeuringen worden verricht door de eigen APK-keurmeesters van WAGO. Snel en betrouwbaar.

Desgewenst monitort WAGO periodiek onderhoud en keuringen. Als fleet owner heeft u dus nergens omkijken naar. Zodra een trailer toe is aan periodiek onderhoud of keuring, informeert WAGO de fleet owner. Zo is de fleet technisch altijd in optimale conditie. En zijn veiligheid én continuïteit gewaarborgd.

Onderdelen uit voorraad

Vrijwel altijd op de plank

Het onderdelenmagazijn van WAGO voorziet in de benodigde onderdelen voor de eigen werkplaats én in leverantie aan klanten. De meest gangbare losse onderdelen voor trailer, oplegger en truck zijn in het onderdelenmagazijn zoveel mogelijk op voorraad. 

En liggen ze niet meer op de plank, dan zorgt WAGO ervoor dat ze binnen afzienbare tijd worden geleverd. 

Onderdelen kunnen worden afgehaald bij ons magazijn of per mail of fax worden besteld. Binnen een straal van 60 kilometer wordt uw bestelling zonder extra kosten bezorgd.

Remrivisie

Optimaal remvermogen

WAGO vernieuwt remschijven, remtrommels, remassen, remvoeringen en remblokken.

Remt uw truck of trailer niet goed? Laat WAGO dan een diagnose stellen. Het kan zijn dat de remschijven of remtrommels niet gelijkmatig zijn afgesleten. In onze goed geoutilleerde werkplaats vlakken wij de schijven nauwkeurig af, zodat de remblokken weer voldoende grip hebben op het oppervlak. Resultaat: het remvermogen is weer maximaal. En de veiligheid gewaarborgd!

Reparatie

WAGO is van alle markten thuis

WAGO verricht alle denkbare reparaties aan trailers en trucks, van kapotte banden tot gescheurd zeil. Van alle markten thuis: WAGO voert reparaties uit aan alle merken. Wij hebben de beschikking over de middelen om alle systemen te kunnen uitlezen. 

Stralen & spuiten

Uw trailer weer als nieuw

WAGO beschikt over een eigen stralerij en spuitkabine. Stralen is een techniek waarmee materialen worden ontdaan van vuil, roest en oude laklagen. Eventuele onvolkomenheden worden daarbij zichtbaar en gerepareerd. 
Stralen is van groot belang voor een optimaal resultaat bij het spuiten. Na het stralen is het materiaal mooi egaal en wordt het gespoten. Een gestraalde en gespoten trailer ziet er weer als nieuw uit en kan weer jaren mee.
Dat levert niet alleen een aanzienlijke besparing voor de portemonnee op, maar ook voor het milieu.

LPK-Keuringen

Laadkleppen: keuren en onderhouden

(Hydraulische) laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtiage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbo-wet verplicht. Werkgevers zijn tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van hun werknemers. Minimaal één keer per jaar dient uw laadklep te worden gekeurd. Dat kan aan de hand van het LPK (Laadkleppen Periodieke Keuring) Keurmerk. Want dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd.

Onderhoudscontracten

Bruinenberg Trailers BV levert bij elke willekeurige trailer een onderhoudscontract.
Dit geld voor een nieuwe trailer, maar ook voor een gebruikte trailer. Uiteraard moet er bij een gebruikte trailer een 0-inspectie plaats vinden.
Onderhoudscontracten leveren wij in allerlei soorten en maten, van 1 trailer tot een park van 100 trailers en meer.

Trailer Taxatie

Door het specialisme van Bruinenberg Trailers BV zijn wij door bepaalde instantie geautoriseerd taxaties te maken. Dit geld alleen voor trailers! Dit gebeurd uiteraard zeer confidentieel. Wilt u meer weten over de taxaties? mail dan naar asse@bruinenberg-trailers.nl